1

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Verzending

Zodra je bij ons een product hebt besteld, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk binnen hebben. Wij versturen al onze producten met PostNL, briefpost en pakketpost. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden, maken wij veel gebruik van briefpost. Voordelen van briefpost zijn:

  • Lage verzendkosten.
  • Je hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging van je producten.
  • Is het product niet goed, stuur je het ook gewoon weer via de brievenbus terug.

Niet al onze producten passen door de brievenbus. Daarom maken wij ook gebruik van pakketpost. Het voordeel van pakketpost is dat je een Track en Trace code krijgt van PostNL, waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Je weet dan precies wanneer jouw pakketje bezorgd wordt.

Levertijd

Voor alle bestellingen geldt, vandaag voor 18:00 uur besteld en betaald, volgende werkdag verzonden. Jouw bestelling kan je dan de daaropvolgende werkdag verwachten. Met de Track en Trace code van PostNL kun je de pakketjes volgen, de briefpost komt gewoon met de postbode mee. Het kan ook wel is gebeuren dat bestellingen na 18:00 uur toch de volgende werkdag verzonden worden. Het zal echter nooit gebeuren dat een bestelling die voor 18:00 uur geplaatst is, niet de volgende werkdag verzonden zal worden. Daarom hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen.

Let op! Bestellingen die betaald worden middels de betaalwijze bankoverschrijving, kunnen later verzonden worden. Zodra jouw betaling echter is ontvangen, zullen wij dezelfde levertijd hanteren. Dus betalingen die voor 18:00 uur binnen komen, daarvan wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden.

Verzendkosten

Voor de verzending van kleine bestellingen in Nederland rekenen wij €2,95 per order, voor grote bestellingen, welke met de pakketpost worden verzonden, rekenen wij €4,95 per order. Voor verzending naar overige landen rekenen wij voor kleine bestellingen €5,95 per order, en voor grote bestellingen €9,95 per order. Deze kosten omvatten de verzendkosten, transactiekosten en handelingskosten.