1

U hebt niets in uw winkelwagen.

section

Contact

Bij Actionmounts en Actionbullets vinden wij persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Daarom willen wij meerdere manieren aanbieden om met ons in contact te komen. Zo kunt u bij ons een afspraak maken om terug gebeld te worden, ons een email sturen, of ons benaderen via social media. Naast het feit dat wij persoonlijk contact met onze klanten belangrijk vinden, vinden wij het net zo belangrijk dat uw vragen snel beantwoord worden. Daarom krijgt u van ons bij elke manier van contact binnen 24 uur antwoord op uw vraag.

Email ons

Email is de meest eenvoudige manier van contact. Stuur ons dus gewoon een mailtje via ons contactformulier, en u krijgt binnen 24 uur een mailtje van ons terug.
Lees meer

Laat ons u bellen

Wij snappen dat sommige vragen lastig uit te leggen zijn in een email. Daarom kunt u er ook voor kiezen om u door ons te laten bellen. U laat uw gegevens achter, en wij bellen u binnen 24 uur terug. Daarnaast kunt u ook een voorkeur opgegeven voor de tijd dat u gebeld wordt.
Lees meer

Bereik ons via social media

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van social media. Twitter en Facebook zijn daarom makkelijke manieren om een vraag te stellen. Bekijk hier onze social media pagina's en stel direct je vraag. Je kunt via social media eenvoudig met ons chatten over jouw vragen of problemen. Ook via social media krijg je binnen 24 uur een reactie van ons.
Lees meer